Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Basilika, tuore 8.8g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g145g189kcal19g0.4g12g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 10g30kcal0.9g5.5g0.2g1.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %25g45kcal5.4g0.3g2.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g19g49kcal5.6g0.4g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g906kcal64.8g22.4g60.8g5.6g
Valittu annoskoko333g453kcal32.4g11.2g30.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna166g226kcal16.2g5.6g15.2g1.4g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202