Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g109g405kcal15.3g78.8g3.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 109g38kcal5g2.1g0.3g2.7g
Katkarapu pienet (pirkka)79g52kcal11.8g0g0.6g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g13g118kcal0g0g13.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g1237kcal64.8g164g34.6g6.2g
Valittu annoskoko333g619kcal32.4g82g17.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna166g309kcal16.2g41g8.7g1.6g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.7g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886