Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 37g331kcal0g0g37.4g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g997g200kcal13g29.9g2g0g
Kasvisliemikuutio 27g84kcal2.6g3.7g6.4g0.4g
Katkarapu 673g461kcal97.2g0g7.4g0g
Herne 299g206kcal15.1g28g1.2g9.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.7g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Spagetti 1247g4081kcal127g827.8g13.7g41.8g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g25g97kcal8.2g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6640g10963kcal528.6g1785.4g150.8g106g
Valittu annoskoko3320g5482kcal264.3g892.7g75.4g53g
Annoskoko puolitettuna1660g2741kcal132.2g446.4g37.7g26.5g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844