Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g1498g1648kcal359.5g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)499g135kcal6.5g24g1g8.5g
Margariini 80% keskiarvo75g532kcal0.2g0.1g59.9g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1248g1373kcal37.4g39.9g124.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6640g7374kcal807.2g128g416.4g17g
Valittu annoskoko3320g3687kcal403.6g64g208.2g8.5g
Annoskoko puolitettuna1660g1844kcal201.8g32g104.1g4.3g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486