Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl16g144kcal0g0g16g0g
Punajuuri 2000g768kcal20g138g4g50g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g720g2160kcal151.2g7.2g151.2g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 176g22kcal2g1.7g0.4g1.8g
Rucola, lautaselinen n. 30g168g25kcal1.7g3.4g0.3g2.4g
Pinjansiemenet, Parrots200g1240kcal58g26g110g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6640g8982kcal466.2g417.2g563.8g123.2g
Valittu annoskoko3320g4491kcal233.1g208.6g281.9g61.6g
Annoskoko puolitettuna1660g2246kcal116.6g104.3g141g30.8g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252