Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1773g3014kcal212.8g0g177.3g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g222g820kcal30.8g160.7g5.5g9.1g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g665g1862kcal15.3g23.3g186.2g0g
Kananmuna kuoreton 488g696kcal60.9g1.5g50g0g
Sipuli 133g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Mineraalisuola keskiarvo 22g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6640g12902kcal646g389.6g838.8g23.6g
Valittu annoskoko3320g6451kcal323g194.8g419.4g11.8g
Annoskoko puolitettuna1660g3226kcal161.5g97.4g209.7g5.9g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144