Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g800g192kcal9.6g34.4g1.6g0g
Juustodippi, Pirkka 300g600g780kcal18.6g10.2g73.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras240g840kcal31.2g168g3.6g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6640g6937kcal455.4g528g322.2g45g
Valittu annoskoko3320g3469kcal227.7g264g161.1g22.5g
Annoskoko puolitettuna1660g1734kcal113.9g132g80.6g11.3g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265