Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 60g243kcal0g59.9g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala300g960kcal45g177g7.8g30g
Maitojuoma, profeel, valio1000g200kcal33g18g0g15g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 300g127kcal29.4g1.2g0.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 300g416kcal37.5g0.9g29.4g0g
Oliiviöljy 75g663kcal0g0g75g0g
Ruokasuola jodioitu 15g0.4kcal0.1g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g1250g813kcal137.5g52.5g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6640g7005kcal565g658.6g232.4g90g
Valittu annoskoko3320g3503kcal282.5g329.3g116.2g45g
Annoskoko puolitettuna1660g1751kcal141.3g164.7g58.1g22.5g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040