Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 159g118kcal20.8g1.7g0.6g11g
Vesi, vesijohtovesi 794g0kcal0g0g0g0g
Öljy191g1715kcal0g0g190.5g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1445g4958kcal147.2g1011.4g17.3g50.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g76g79kcal6g12.4g0.5g1.5g
Parmesaaniraaste, Tesco635g2477kcal209.6g0g180.4g0g
Basilika, kuivattu 10g24kcal1.4g1.9g0.4g3.9g
Timjami 3.2g9kcal0.3g0.9g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6656g18760kcal770.6g2056.6g779.8g136.4g
Valittu annoskoko3328g9380kcal385.3g1028.3g389.9g68.2g
Annoskoko puolitettuna1664g4690kcal192.7g514.2g195g34.1g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906