Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g2130g2982kcal319.5g63.9g193.8g2.1g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g666g932kcal20g13.3g86.5g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g533g852kcal16g21.3g79.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6656g9531kcal711g197g720.4g4.2g
Valittu annoskoko3328g4766kcal355.5g98.5g360.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna1664g2383kcal177.8g49.3g180.1g1.1g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070