Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.2kcal0.2g0.1g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g124kcal14.2g0g7.5g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g56g19kcal0.6g2.6g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g417kcal33.2g29.8g16.6g2g
Valittu annoskoko333g209kcal16.6g14.9g8.3g1g
Annoskoko puolitettuna167g104kcal8.3g7.5g4.2g0.5g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571