Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen28g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Kukkakaali 79g19kcal1.4g1.7g0.2g1.8g
Parsakaali brokkoli 77g27kcal3.6g1.5g0.2g1.9g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g70g84kcal2.4g2.5g7g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g7g24kcal1.4g0g2g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)8.4g33kcal2.4g0.2g2.4g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g56g141kcal10.1g0g11.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g771kcal43.4g14.6g57.4g8.6g
Valittu annoskoko333g386kcal21.7g7.3g28.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna167g193kcal10.9g3.7g14.4g2.2g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977