Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi56g253kcal3.7g33.8g11.8g1.7g
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl75g255kcal1.5g2.3g26.3g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g150g255kcal10.8g24g12.8g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Liivate 3g11kcal2.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g2031kcal37.8g138.4g147.6g3.4g
Valittu annoskoko333g1015kcal18.9g69.2g73.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna167g508kcal9.5g34.6g36.9g0.9g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626