Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g97kcal2.9g19.7g0.3g1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste14g51kcal4.1g0.2g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)56g155kcal9g0.6g12.9g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g42g5.9kcal0.8g0.2g0.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 56g26kcal1.7g2.7g0.8g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste28g101kcal8.2g0.5g7.9g0g
Basilika, tuore 3.7g1kcal0.1g0g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 8.4g17kcal0.1g0.2g1.7g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g1422kcal64.8g49.6g107.8g4.4g
Valittu annoskoko333g711kcal32.4g24.8g53.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna166g356kcal16.2g12.4g27g1.1g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.5g16.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100