Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 5.6g19kcal0g4.5g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 28g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Hapankaali 112g32kcal1.2g4.8g0.2g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste56g14kcal0.5g2.7g0.2g1.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen56g78kcal10.7g0g3.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g359kcal25.8g28g14.4g9.2g
Valittu annoskoko333g180kcal12.9g14g7.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna167g90kcal6.5g7g3.6g2.3g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417