Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 14g10kcal1.8g0.2g0.1g1g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )4.8g43kcal0g0g4.7g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 27g83kcal2.4g15g0.5g3.8g
Grahamjauho 70g229kcal7.4g42.4g1.5g6.9g
Vehnäjauho puolikarkea 76g259kcal7.7g52.8g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g1247kcal38.6g220.8g15.4g28.6g
Valittu annoskoko333g624kcal19.3g110.4g7.7g14.3g
Annoskoko puolitettuna167g312kcal9.7g55.2g3.9g7.2g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.1g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901