Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Spagetti Myllyn Paras88g306kcal11.4g61.2g1.3g2.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g20g64kcal10.4g5.6g0.1g3.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana667g1309kcal55.6g158.6g48.6g14.4g
Valittu annoskoko333g654kcal27.8g79.3g24.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna167g327kcal13.9g39.7g12.2g3.6g
Arvot/100g100g196kcal8.3g23.8g7.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117569