Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.9kcal0.3g0.2g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g94kcal10.7g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste56g15kcal0.5g2.7g0.2g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 70g54kcal1.3g10.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana667g343kcal25.8g28.2g13g4.2g
Valittu annoskoko334g172kcal12.9g14.1g6.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna167g86kcal6.5g7.1g3.3g1.1g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355