Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.2g7.5kcal0.6g1.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g125g29kcal1.8g4.3g0.5g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g3.1g7.3kcal0.1g0.8g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl63g213kcal1.3g1.9g21.9g0g
Katkarapu 113g77kcal16.3g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana667g712kcal40.8g18.4g51.8g1g
Valittu annoskoko334g356kcal20.4g9.2g25.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna167g178kcal10.2g4.6g13g0.3g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.8g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528