Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman50g85kcal6g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Juuriselleri 17g5.4kcal0.2g0.8g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana668g254kcal14.2g15.6g10.4g4.6g
Valittu annoskoko334g127kcal7.1g7.8g5.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna167g64kcal3.6g3.9g2.6g1.2g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512