Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 78g25kcal0.5g4.3g0.2g2g
Sokeri 44g180kcal0g44.3g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g31g109kcal0.5g27.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 68g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 63g214kcal6.4g43.7g0.7g2.2g
Grahamjauho 13g41kcal1.3g7.6g0.3g1.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g7.5g25kcal0.6g4.6g0.1g1.4g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 25g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana668g1747kcal33.6g273g54.8g13.6g
Valittu annoskoko334g873kcal16.8g136.5g27.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna167g437kcal8.4g68.3g13.7g3.4g
Arvot/100g100g262kcal5g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443604