Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 626g163kcal9.8g14.4g3.1g18.2g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.4g0g
Vesi1502g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g501g1252kcal95.1g0.2g110.2g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g626g689kcal14.4g19.4g62.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6660g4600kcal240.4g73g392.8g38.2g
Valittu annoskoko3330g2300kcal120.2g36.5g196.4g19.1g
Annoskoko puolitettuna1665g1150kcal60.1g18.3g98.2g9.6g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891