Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g750g210kcal4.5g44.6g1.5g18.7g
Peruna, vanha, kuorittu 450g343kcal8.5g69.7g0.9g4.5g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)30g69kcal5.5g3.9g3.5g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)150g705kcal18g10.8g66g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6660g2853kcal80.2g287.4g146.8g55.6g
Valittu annoskoko3330g1427kcal40.1g143.7g73.4g27.8g
Annoskoko puolitettuna1665g713kcal20.1g71.9g36.7g13.9g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704