Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g901g1082kcal171.2g0g45.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g68g608kcal0g0g67.6g0g
Tomaattimurska 1802g530kcal10.1g95.5g3.6g34.2g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Valkosipuli 68g73kcal5.3g11g0.4g1.4g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g14g50kcal1.8g8.4g0.9g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6660g4980kcal390.6g280g237.6g91.4g
Valittu annoskoko3330g2490kcal195.3g140g118.8g45.7g
Annoskoko puolitettuna1665g1245kcal97.7g70g59.4g22.9g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070