Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2700g648kcal32.4g91.8g5.4g56.7g
Voi, 1 tl, 5 g450g3285kcal4.5g4.5g360g0g
Hunaja 180g595kcal0.9g145.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6660g9055kcal75.6g483.4g730.8g113.4g
Valittu annoskoko3330g4528kcal37.8g241.7g365.4g56.7g
Annoskoko puolitettuna1665g2264kcal18.9g120.9g182.7g28.4g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357