Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g901g3332kcal40.5g279.2g225.2g33.3g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja901g703kcal151.3g0g9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu459g579kcal50.5g1.4g41.3g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g23g14kcal0.2g2.3g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 901g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.5g7.7kcal0.4g1.4g0g0g
Maustepippuri, annos 1g4.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 124g38kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6660g9345kcal488.8g580.4g551.4g70.8g
Valittu annoskoko3330g4672kcal244.4g290.2g275.7g35.4g
Annoskoko puolitettuna1665g2336kcal122.2g145.1g137.9g17.7g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674