Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha560g930kcal106.4g0g56g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1121g280kcal11.2g61.6g0g15.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g168g47kcal1g10g0.3g4.2g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Vesi1401g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.4g3.6kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Vehnäjauho, sunnuntai7g25kcal0.8g5g0.1g0.2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g8.4g14kcal1.5g1.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6664g2653kcal245.2g166g113.6g44g
Valittu annoskoko3332g1326kcal122.6g83g56.8g22g
Annoskoko puolitettuna1666g663kcal61.3g41.5g28.4g11g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139