Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 1169g609kcal138.4g1.2g4.7g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1169g498kcal4.4g47.9g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 643g1955kcal56.3g356.2g12.2g89.4g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Siirappi 140g423kcal0.1g104g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6664g7082kcal403.8g1038.8g34.6g186g
Valittu annoskoko3332g3541kcal201.9g519.4g17.3g93g
Annoskoko puolitettuna1666g1771kcal101g259.7g8.7g46.5g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385