Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g19g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 681g2336kcal69.4g476.5g8.2g23.8g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g698g2374kcal90.8g471.3g11.9g37g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g79g112kcal6.9g19.4g0.8g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow79g134kcal0.4g3.1g13.4g0g
Oliiviöljy 44g386kcal0g0g43.6g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g436g87kcal2.6g15.3g1.3g6.1g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g419g130kcal7.5g25.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 873g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6664g11117kcal355.2g2021.4g158.4g133.8g
Valittu annoskoko3332g5558kcal177.6g1010.7g79.2g66.9g
Annoskoko puolitettuna1666g2779kcal88.8g505.4g39.6g33.5g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478