Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha876g1454kcal166.4g0g87.6g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala39g108kcal7.7g1.9g7.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1226g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )876g3065kcal157.6g516.7g34.2g52.5g
Rypsiöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)175g221kcal19.3g0.5g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6664g10196kcal706.8g1052.2g338.4g109.2g
Valittu annoskoko3332g5098kcal353.4g526.1g169.2g54.6g
Annoskoko puolitettuna1666g2549kcal176.7g263.1g84.6g27.3g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881