Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)252g68kcal3.3g12.1g0.5g4.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g20kcal1.6g3.2g0.1g0.4g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g561g785kcal106.6g0g39.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1893g342kcal10.6g47.3g7.6g13.3g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g281g309kcal32.3g14g13.2g1.4g
Juusto, Arla Kadett 5%140g266kcal47.7g2.1g7g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 20g143kcal0g0g16.1g0g
Paprikajauhe 8.4g27kcal1.2g1.5g1.1g3.1g
Mustapippuri 8.4g24kcal0.9g3.2g0.3g2.2g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 140g32kcal2.5g3.4g0.3g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6664g4031kcal413.4g173.6g171g55.2g
Valittu annoskoko3332g2016kcal206.7g86.8g85.5g27.6g
Annoskoko puolitettuna1666g1008kcal103.4g43.4g42.8g13.8g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019