Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 281g926kcal5.6g8.4g98.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton281g59kcal0.8g4.5g0g0.3g
Sipuli 140g42kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Munakoiso 1122g251kcal5.6g34.8g2.2g28.1g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35.1g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow1403g5051kcal168.4g1052.2g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6664g13431kcal375.4g2236g314.4g64.6g
Valittu annoskoko3332g6715kcal187.7g1118g157.2g32.3g
Annoskoko puolitettuna1666g3358kcal93.9g559g78.6g16.2g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368