Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2238g3715kcal425.2g0g223.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 280g180kcal9g13.5g9.8g0g
Kananmuna kuoreton 154g220kcal19.2g0.5g15.8g0g
Ketsuppi, Felix50g45kcal0.5g10.6g0.3g0g
Soijakastike 50g30kcal2.6g4.8g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle560g727kcal36.4g111.9g16.8g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6664g9835kcal985.8g282.6g533g56g
Valittu annoskoko3332g4917kcal492.9g141.3g266.5g28g
Annoskoko puolitettuna1666g2459kcal246.5g70.7g133.3g14g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630