Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 465g317kcal73g0g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1651g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 495g377kcal9.3g76.8g1g5g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.5g5.7g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g300g510kcal10.5g16.5g45g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Tilli, tuore 38g11kcal1.4g0.3g0.3g0.8g
Ruokasuola jodioitu 6.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6672g2673kcal197.6g222.8g99g31.8g
Valittu annoskoko3336g1337kcal98.8g111.4g49.5g15.9g
Annoskoko puolitettuna1668g668kcal49.4g55.7g24.8g8g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334