Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 601g743kcal154.1g0g13.2g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g601g210kcal6g27g3g21g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Vesi1803g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 54g33kcal2.8g5.1g0g0g
Persilja 12g3.3kcal0.2g0.1g0g1g
Riisi tumma 256g892kcal17.9g183.9g5.9g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6672g3761kcal362g432.2g44.2g64.4g
Valittu annoskoko3336g1881kcal181g216.1g22.1g32.2g
Annoskoko puolitettuna1668g940kcal90.5g108.1g11.1g16.1g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147