Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 50g61kcal10.6g0g2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Maissi, pirkka8.8g11kcal0.3g2.3g0.1g0.3g
Papu, ohut vihreä, pirkka13g3.4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Lehtiselleri 5g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl5g3.8kcal0.2g0.4g0.2g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1.3g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 163g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana668g365kcal26.2g25.4g17g3.8g
Valittu annoskoko334g183kcal13.1g12.7g8.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna167g91kcal6.6g6.4g4.3g1g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942