Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 62g51kcal1g10.5g0g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0g0.2g
Selleri, annos 50g13g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Lanttu 25g7.2kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g3.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g31g38kcal1.1g1.1g3.1g0g
Herne 25g17kcal1.3g2.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana668g286kcal8.8g41.8g7g7.8g
Valittu annoskoko334g143kcal4.4g20.9g3.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna167g72kcal2.2g10.5g1.8g2g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644