Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)67g227kcal4.4g52.1g0.4g0.5g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%134g227kcal25.4g0g13.4g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g84g59kcal2.7g10g0.2g0g
Kantarelli eli keltavahvero50g10kcal1.3g0.6g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana668g1045kcal67.6g125.4g28.6g3g
Valittu annoskoko334g523kcal33.8g62.7g14.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna167g261kcal16.9g31.4g7.2g0.8g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382136