Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Kukkakaali 38g9kcal0.7g0.8g0.1g0.9g
Kalkkuna 38g74kcal11.8g0g2.9g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g4.7g1.6kcal0g0.4g0g0g
Juuriselleri 28g8.9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.9g3.1kcal0.3g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana668g213kcal26.8g10.2g6.4g5.4g
Valittu annoskoko334g106kcal13.4g5.1g3.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna167g53kcal6.7g2.6g1.6g1.4g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309