Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)28g88kcal3.4g17.7g0.4g3.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 141g181kcal29.2g0g7g0g
Paprika punainen 28g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)14g23kcal1.1g0.6g1.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Arla Apetina Feta 3%8.4g9kcal1.5g0.2g0.3g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g5.6g16kcal2.8g1.9g0.1g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Tomaatti 70g16kcal0.4g2.4g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana668g765kcal79g53.2g26g10.4g
Valittu annoskoko334g383kcal39.5g26.6g13g5.2g
Annoskoko puolitettuna167g191kcal19.8g13.3g6.5g2.6g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550