Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 132g211kcal39.7g0g5.6g0g
Hunaja1.9g6.3kcal0g1.5g0g0g
Sinappi 1.9g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana668g671kcal81.8g16.2g30.6g4.8g
Valittu annoskoko334g335kcal40.9g8.1g15.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna167g168kcal20.5g4.1g7.7g1.2g
Arvot/100g100g100kcal12.2g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113