Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 125g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Valkosipuli 3.3g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%50g45kcal2g3.8g2.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.5g3.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana669g266kcal6.6g23g15.2g6.6g
Valittu annoskoko334g133kcal3.3g11.5g7.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna167g67kcal1.7g5.8g3.8g1.7g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204