Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 44g15kcal2g0.9g0.1g1.1g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 4.8g15kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka6.6g5.4kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Seiti pakaste 66g51kcal11.5g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 153g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana669g259kcal29.8g10.4g10g4.2g
Valittu annoskoko334g129kcal14.9g5.2g5g2.1g
Annoskoko puolitettuna167g65kcal7.5g2.6g2.5g1.1g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160