Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 66g125kcal17.8g0g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.6kcal0.5g1.3g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)59g50kcal0.6g2g4.1g0g
Tomaattimurska, 1 prk59g16kcal0.4g3.1g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Kirsikkatomaatti, 50g15g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Basilika, tuore0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g1.5g3.8kcal0.2g0.2g0.3g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g73g256kcal8g54.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana669g960kcal57g129.8g22.8g4g
Valittu annoskoko334g480kcal28.5g64.9g11.4g2g
Annoskoko puolitettuna167g240kcal14.3g32.5g5.7g1g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357