Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g2.8g4.5kcal0.3g0.9g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g94g33kcal0.9g6.1g0.5g0g
Sokeri 0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g56g134kcal6.9g0g10.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g7.5g25kcal0.9g4.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana669g436kcal19.4g30.4g23.2g3.4g
Valittu annoskoko335g218kcal9.7g15.2g11.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna167g109kcal4.9g7.6g5.8g0.9g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.5g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876