Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g42g55kcal1.9g9.2g1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g750g450kcal11.2g97.5g0.7g6.7g
Keittojuures, Pirkka300g75kcal3g13.5g0.9g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g450g414kcal85.5g0g4.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka105g86kcal3.6g19.9g1g1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen187g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g270g178kcal40.5g0g1.9g0g
Ruohosipuli, tuore30g8.1kcal0.4g1.1g0.2g0.3g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6684g2614kcal294.8g297.8g21.6g23.6g
Valittu annoskoko3342g1307kcal147.4g148.9g10.8g11.8g
Annoskoko puolitettuna1671g654kcal73.7g74.5g5.4g5.9g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323514