Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1250g409kcal7.8g69.5g2.5g31.9g
Valkosipuli 33g35kcal2.6g5.3g0.2g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%500g450kcal20g38g25g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g39kcal1.5g1.5g3g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6685g2661kcal63.8g228.6g151.4g65.6g
Valittu annoskoko3343g1330kcal31.9g114.3g75.7g32.8g
Annoskoko puolitettuna1671g665kcal16g57.2g37.9g16.4g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204