Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)549g1922kcal87.8g351.4g14.3g32.9g
Paistijauheliha, snellman799g1358kcal95.8g0g79.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1398g637kcal41.9g67.1g21g0g
Kananmuna, keitetty 329g470kcal41.2g1g33.8g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 60g530kcal0g0g59.9g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g200g719kcal55.9g3.8g51.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6688g11269kcal645.2g846.6g521.6g65.8g
Valittu annoskoko3344g5634kcal322.6g423.3g260.8g32.9g
Annoskoko puolitettuna1672g2817kcal161.3g211.7g130.4g16.5g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334