Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 47g418kcal0g0g47.3g0g
Paprikajauhe 3.5g11kcal0.5g0.6g0.5g1.3g
Linssi, punainen, Go Green525g1707kcal126.1g257.4g5.3g63g
Vesi2189g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g49g59kcal1.2g2.9g4.4g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g210g126kcal3.2g27.3g0.2g1.9g
Tomaattipyree, Pirkka53g43kcal1.8g10g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6692g4885kcal273.6g623.8g117.4g144g
Valittu annoskoko3346g2443kcal136.8g311.9g58.7g72g
Annoskoko puolitettuna1673g1221kcal68.4g156g29.4g36g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442