Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 35g11kcal1.3g0.3g0.3g0.7g
Kalaliemikuutio 39g118kcal3.9g13.1g5.4g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 210g160kcal9.5g27.1g0.4g2.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit876g1139kcal26.3g17.5g113.9g0g
Purjosipuli350g67kcal6.3g8.4g0.7g7.4g
Paprika punainen 456g133kcal4.3g20.5g1.8g8.7g
Tonnikala öljyssä 981g1862kcal266.1g0g88.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 49g433kcal0g0g49g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6692g7843kcal635.4g173.8g519.6g38.6g
Valittu annoskoko3346g3922kcal317.7g86.9g259.8g19.3g
Annoskoko puolitettuna1673g1961kcal158.9g43.5g129.9g9.7g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62080